Клініка у Запоріжжі

Адреса: м. Запоріжжя, вул. Новокузнецька 15а

+38 (050) 341-54-54
+38 (098) 177-71-07

Клініка Клочко у м. Київ

Адреса: м. Київ, Голосіївський проспект 48

+38 (050) 100-54-54
+38 (098) 093-73-03

Меню

Євангеліє від Хоми

1. Ісус сказав: Нехай той, хто шукає, не перестає шукати, доки не знайде, і, коли він знайде, він буде вражений, і, якщо він вражений, він буде здивований, і він царюватиме над усім.

2. Ісус сказав: Якщо ті, що ведуть вас, кажуть вам: Дивіться, царство в небі! - тоді птахи небесні випередять вас. Якщо вони кажуть вам, що воно – у морі, тоді риби випередять вас. Але царство всередині вас і поза вами.

3. Коли ви пізнаєте себе, тоді ви будете пізнані і ви дізнаєтеся, що ви – діти Батька живого. Якщо ж ви не пізнаєте себе, тоді ви в злиднях і ви - злидні.

4. Ісус сказав: Стара людина в його дні не забариться спитати малої дитини семи днів про місце життя, і вона житиме. Бо багато перших будуть останніми, і вони стануть одними.

5. Ісус сказав: Пізнай те, що перед лицем твоїм, і те, що приховано від тебе, відкриється тобі. Бо нема нічого таємного, що не буде явним.

6. Учні його спитали його; вони сказали йому: Чи ти хочеш, щоб ми постили, і як нам молитися, давати милостиню і утримуватися в їжі? Ісус сказав: Не брехайте, і те, що ви ненавидите, не робіть цього. Бо все відкрито перед небом. Бо немає нічого таємного, що не буде явним, і немає нічого потаємного, що лишилося б нерозкритим.

7. Ісус сказав: Блаженний той лев, якого з'їсть людина, і лев стане людиною. І проклятий той чоловік, якого з'їсть лев, і лев стане людиною.

8. І він сказав: Людина подібна до мудрого рибалки, який кинув свою мережу в море. Він витяг її з моря, повну малих риб; серед них цей мудрий рибалка знайшов велику (і) гарну рибу. Він викинув усіх малих риб у море, він легко вибрав велику рибу. Той, хто має вуха чути, хай чує!

9. Ісус сказав: Ось, сіяч вийшов, він наповнив свою руку, він кинув насіння. Але інші впали на дорогу, прилетіли птахи, поклювали їх. Деякі впали на камінь, і не пустили коріння в землю, і не послали колосу до неба. І інші впали в тернину, вони заглушили насіння, і черв'як з'їв їх. І інші впали на добру землю, і дали добрий плід у небо. Це принесло шістдесят мір на одну і сто двадцять на одну.

10. Ісус сказав: Я кинув огонь у світ, і ось я охороняю його, доки він не запалає.

11. Ісус сказав: Це небо мине, і те, що над ним, мине, і ті, що мертві, не живі, і ті, що живі, не помруть.

12. У ті дні ви їли мертве, ви робили його живим. Коли ви опинитеся у світлі, що ви робитимете? Цього дня ви – одне, ви стали двоє. Коли ж ви станете двоє, що робитимете?

13. Учні сказали Ісусові: Ми знаємо, що ти втечеш від нас. Хто той, хто буде великим над нами? Ісус сказав їм: У тому місці, куди ви прийшли, ви підете до Якова справедливого, через яке виникли небо та земля.

14. Ісус сказав учням своїм: Уподібніть мене, скажіть мені, до кого я схожий. Симон Петро сказав йому: Ти схожий на ангела справедливого. Матвій сказав йому: Ти схожий на мудрого філософа. Тома сказав йому: Господи, мої уста ніяк не приймуть сказати, на кого ти схожий. Ісус сказав: Я не твій пан, бо ти випив, ти напився з джерела киплячого, що я виміряв.
І він узяв його, відвів його і сказав йому три слова. Коли ж Хома прийшов до своїх товаришів, вони спитали його: Що сказав тобі Ісус? Хома сказав їм: Якщо я скажу вам одне зі слів, які він сказав мені, ви візьмете каміння, кинете їх у мене, вогонь вийде з каміння і спалить вас.

15. Ісус сказав: Якщо ви постите, ви зародите в собі гріх, і, якщо ви молитеся, ви будете засуджені, і, якщо ви подаєте милостиню, ви вчините зло вашому духу. І якщо ви приходите в якусь землю і йдете до селищ, якщо вас приймуть, їжте те, що виставлять. Тих, які серед них хворі, лікуйте. Бо те, що увійде до ваших уст, не опоганить вас, але те, що виходить з ваших уст, це вас опоганить.

16. Ісус сказав: Коли ви побачите того, що не народжений жінкою, падіть ниць і почитайте його; він – ваш Батько.

17. Ісус сказав: Можливо, люди думають, що я прийшов кинути мир у світ, і вони не знають, що я прийшов кинути на землю поділ, вогонь, меч, війну. Бо п'ятеро будуть у домі: троє проти двох і двоє проти трьох. Батько проти сина та син проти батька; і вони стоятимуть як єдині.

18. Ісус сказав: Я дам вам те, чого не бачило очей, і те, чого не чуло вухо, і те, чого не торкнулася рука, і те, що не ввійшло в людське серце.

19. Учні сказали до Ісуса: Скажи нам, яким буде наш кінець. Ісус сказав: Чи відкрили ви початок шукати кінець? Бо на місці, де початок, там буде кінець. Блаженний той, хто стоятиме на початку: і він пізнає кінець, і він не зазнає смерті.

20. Ісус сказав: Блаженний той, хто був перед тим, як з'явився.

21. Якщо ви у мене учні (і) якщо слухаєте мої слова, це каміння служитиме вам.

22. Бо є у вас п'ять дерев у раю, які нерухомі і влітку, і взимку, і їхнє листя не опадає. Той, хто пізнає їх, не скуштує смерті.

23. Учні сказали до Ісуса: Скажи нам, що подібне до царства небесного. Він сказав їм: Воно подібне до зерна гірчичного, найменшого серед усіх насіння. Коли ж воно падає на оброблену землю, воно дає велику гілку (і) стає укриттям для птахів небесних.

24. Марія сказала Ісусу: На кого схожі учні твої? Він сказав: Вони схожі на дітей малих, які розташувалися на полі, що їм не належить. Коли прийдуть господарі поля, вони скажуть: Залишіть нам поле. Вони оголюються перед ними, щоб залишити це їм і дати їм їхнє поле.

25. Тому я кажу: Якщо господар дому знає, що приходить злодій, він не спатиме, доки він не прийде, і він не дозволить йому проникнути в його дім царства його, щоб забрати його речі. Ви ж пильнуйте перед світом, підпережуйте ваші стегна з великою силою, щоб розбійники не знайшли шляху пройти до вас. Бо потрібне, що ви очікуєте, буде знайдено.

26. Хай був би серед вас знаючий чоловік! Коли плід дозрів, він прийшов поспішно, - його серп у руці його, - і він прибрав його. Той, хто має вуха чути, хай чує!

27. Ісус побачив немовлят, які смоктали молоко. Він сказав учням своїм: Ці немовлята, що смокчуть молоко, подібні до тих, що входять у царство. Вони сказали йому: Що ж, якщо ми немовлята, ми ввійдемо в царство? Ісус сказав їм: Коли ви зробите двох одним, і коли ви зробите внутрішній бік як зовнішній бік, і зовнішню бік як внутрішній бік, і верхній бік як нижній бік, і коли ви зробите чоловіка і жінку одним, щоб чоловік не був чоловіком і жінка не була жінкою, коли ви зробите очі замість ока, і руку замість руки, і ногу замість ноги, образ замість образу, - тоді ви ввійдете в царство.

28. Ісус сказав: Я виберу вас одного на тисячу та двох на десять тисяч, і вони будуть стояти як одне.

29. Учні його сказали: Покажи нам місце, де ти, бо нам треба знайти його. Він сказав їм: Той, хто має вуха, нехай чує! Є світло всередині людини світла, і вона висвітлює весь світ. Якщо він не висвітлює, то темрява.

30. Ісус сказав: Люби брата твого, як душу твою. Оховай його як зіницю ока твого.

31. Ісус сказав: Сучок в оці брата твого ти бачиш, колоди ж у твоїм оці ти не бачиш. Коли ти витягнеш колоду з твого ока, тоді ти побачиш, як вийняти сучок з ока брата твого.

32. Якщо ви не постите від світу, ви не знайдете царства. Якщо суботу не робите суботою, ви не побачите Отця.

33. Ісус сказав: Я встав посеред світу, і я явився їм у тілі. Я знайшов усіх їх п'яними, я не знайшов нікого з них спраглим, і душа моя засмутилася за дітей людських. Бо вони сліпі в серці своїм, і вони не бачать, що вони приходять у світ порожніми; вони шукають знову піти зі світу порожніми. Але тепер вони п'яні. Коли вони відкинуть своє вино, вони покаються.

34. Ісус сказав: Якщо тіло сталося заради духу, це диво. Якщо ж дух заради тіла, це диво з чудес. Але я дивуюся, як таке велике багатство укладено в такій бідності.

35. Ісус сказав: Там, де три боги, там боги. Там, де два чи один, я з ним.

36. Ісус сказав: Немає пророка, прийнятого у своєму селищі. Не лікує лікар тих, хто знає його.

37. Ісус сказав: Місто, побудоване на високій горі, укріплене, не може впасти, і воно не може бути таємним.

38. Ісус сказав: Те, що ти почуєш твоїм вухом, сповіщай це іншому юшку з ваших покрівель.
Бо ніхто не запалює світильника (і) не ставить його під посудину і ніхто не ставить його в таємне місце, але ставить його на підставку для світильника, щоб усі, хто входить і виходить, бачили його світло.

39. Ісус сказав: Якщо сліпий веде сліпого, обидва падають у яму.

40. Ісус сказав: Неможливо, щоб хтось увійшов до сильного дому і взяв його силою, якщо він не зв'яже його руки. Тоді він розграбує дім його.

41. Ісус сказав: Не дбайте з ранку до вечора і з вечора до ранку про те, що ви одягнете на себе.

42. Учні його сказали: Якого дня ти прийдеш нам і в який день побачимо тебе? Ісус сказав: Коли ви оголитесь і не засоромитеся і візьмете ваш одяг, покладете його біля ваших ніг, подібно до малих дітей, розтопчете їх, тоді ви побачите сина того, хто живий, і ви не будете боятися.

43. Ісус сказав: Багато разів ви бажали чути ці слова, які я вам говорю, і у вас немає іншого, від кого ви можете чути їх. Настануть дні - ви шукатимете мене, ви не знайдете мене.

44. Ісус сказав: Фарисеї та книжники взяли ключі від знання. Вони сховали їх і не увійшли і не дозволили тим, хто хоче увійти. Ви ж будьте мудрі, як змії, і чисті, як голуби.

45. Ісус сказав: Виноградна лоза була посаджена без Батька, і вона не зміцнилася. Її викорчують, і вона загине.

46. ​​Ісус сказав: Той, хто має у своїй руці, йому дадуть; і той, у кого немає, те мале, що має, у нього візьмуть.

47. Ісус сказав: Будьте перехожими.

48. Учні його сказали йому: Хто ти, що говориш нам це? (Ісус сказав їм): З того, що я вам кажу, ви не дізнаєтесь, хто я? Але ви стали як юдеї, бо вони люблять дерево і ненавидять його плід, вони люблять плід і ненавидять дерево.

49. Ісус сказав: Той, хто висловив хулу на Батька, йому проститься, і той, хто висловив хулу на Сина, йому проститься. Але той, хто висловив хулу на Духа святого, - йому не проститься ні землі, ні небі.

50. Ісус сказав: Не збирають винограду з тернини і не пожинають смок з верблюжих колючок. Вони не дають плоду. Добра людина виносить добре зі свого скарбу. Зла людина виносить погане зі свого поганого скарбу, який у його серці, (і) він говорить погане, бо з надлишку серця він виносить погане.

51. Ісус сказав: Від Адама до Івана Хрестителя з народжених жінками немає вище від Івана Хрестителя. <...> Але я сказав: Той з вас, хто стане малим, пізнає царство і буде вищим за Івана.

52. Ісус сказав: Неможливо людині сісти на двох коней, натягнути дві цибулі, і неможливо рабові служити двом панам: або він шануватиме одного і іншому він грубитиме. Жодна людина, яка п'є старе вино, не прагне випити вино молоде. І не наливають молоде вино в старі хутра, щоб вони не розірвалися, і не наливають старе вино в нові міхи, щоб не зіпсували його. Не накладають старої латки на новий одяг, бо станеться розрив.

53. Ісус сказав: Якщо двоє в світі один з одним в одному й тому самому домі, вони скажуть горе: Перейди! - І вона переміститься.

54. Ісус сказав: Блаженні єдині та вибрані, бо ви знайдете царство, бо ви від нього ви знову туди вернетесь.

55. Ісус сказав: Якщо вам кажуть: Звідки ви походили? - скажіть їм: Ми прийшли від світла, від місця, де світло походить від самого себе. Він... у їхній образ. Якщо вам кажуть: «Хто ви? - скажіть: Ми його діти, і ми вибрані Батька живого. Якщо вас запитують: Який знак вашого Батька, який у вас? - Скажіть їм: Це рух і спокій.

56. Учні його сказали йому: Якого дня настане спокій тих, що мертві? І в який день новий світ приходить? Він сказав їм: Той (спокій), що ви очікуєте, прийшов, але ви не пізнали його.

57. Учні його сказали йому: Двадцять і чотири пророки висловилися в Ізраїлі, і всі вони сказали про тебе. Він сказав їм: Ви залишили того, хто живе перед вами, і ви сказали про тих, хто мертвий.

58. Учні його сказали йому: Обрізання корисне чи ні? Він сказав їм: Якби воно було корисне, їхній батько зачав би їх у матері обрізаними. Але справжнє обрізання на кшталт виявило повну користь.

59. Ісус сказав: Блаженні бідні, бо ваше царство небесне.

60. Ісус сказав: Той, хто не зненавидів свого батька і свою матір, не зможе бути моїм учнем, і той, хто не зненавидів своїх братів і своїх сестер і не поніс свого хреста, як я, не стане гідним мене.

61. Ісус сказав: Той, хто пізнав світ, знайшов труп, і той, хто знайшов труп, світ недостойний його.

62. Ісус сказав: Царство Батька подібне до людини, у якої [добре] насіння. Його ворог прийшов уночі, висіяв кукіль разом з гарним насінням. Людина не дозволила їм (служителям) вирвати кукіль. Він сказав їм: Не приходьте, щоб, вириваючи кукіль, ви не вирвали пшеницю разом з ним! Бо в день жнив кукіль з'явиться, їх вирвуть і їх спалять.

63. Ісус сказав: Блаженна людина, яка попрацювала: вона знайшла життя.

64. Ісус сказав: Подивіться на того, хто живий, доки ви живете, щоб ви не померли, - шукайте побачити його! І ви не зможете побачити самаритянина, який несе ягня (і) входить до Юдеї. Він сказав учням своїм: (Чому) він з ягням? Вони сказали йому: Щоб убити його та з'їсти його. Він сказав їм: Поки він живий, він його не з'їсть, але (тільки) якщо він вбиває його, (і) він (ягня) стає трупом. Вони сказали: Інакше він не вдарить. Він сказав їм: Ви також шукайте собі місце у спокої, щоб ви не стали трупом і вас не з'їли.

65. Ісус сказав: Двоє відпочиватимуть на ложі: один помре, інший житиме. Соломія сказала: Хто ти, чоловіке, і чий ти (син)? Ти зійшов на моє ложе і ти поїв за моїм столом. Ісус сказав їй: Я той, що походить від того, що дорівнює; мені дано належне моєму Батькові. (Саломея сказала:) Я твоя учениця. (Ісус сказав їй:) Тому я говорю наступне: Коли він стане порожнім, він наповниться світлом, але, коли він стане розділеним, він наповниться пітьмою.

66. Ісус сказав: Я говорю мої таємниці... таємниця. Те, що твоя права рука робитиме, - нехай твоя ліва рука не знає того, що вона робить.

67. Ісус сказав: Була людина багата, що мала багато добра. Він сказав: Я використовую моє добро, щоб засіяти, зібрати, насадити, наповнити мої комори плодами, щоб мені не потребувати нічого. Ось про що він думав у своєму серці. І тієї ж ночі він помер. Той, хто має вуха, хай чує!

68. Ісус сказав: У людини були гості, і, коли він приготував вечерю, він послав раба свого, щоб він запросив гостей. Він пішов до першого, і сказав йому: Мій пан запрошує тебе. Він сказав: У мене гроші для торговців, вони прийдуть до мене ввечері, я піду і дам їм розпорядження: Я відмовляюся від вечері. Він пішов до іншого, і сказав йому: Мій пан запросив тебе. Він сказав йому: Я купив дім, і мене вдень просять. Я не матиму часу. Він пішов до іншого, і сказав йому: Мій пан запрошує тебе. Він сказав йому: Мій друг святкуватиме весілля, і я влаштовуватиму вечерю. Я не зможу прийти. Я відмовляюся від вечері. Він пішов до іншого, і сказав йому: Мій пан запрошує тебе. Він сказав йому: Я купив село, я піду збирати прибутки. Я не зможу прийти. Я відмовляюся. Раб прийшов, він сказав до свого пана: Ті, кого ти запросив на вечерю, відмовилися. Господь сказав рабові своєму: Іди на дороги, кого знайдеш, приведи їх, щоб вони повечеряли. Покупці та торговці не увійдуть до місця мого батька.

69. Він сказав: У доброї людини був виноградник; він віддав його працівникам, щоб вони обробили його, і щоб він отримав його плід від них. Він послав свого раба, щоби працівники дали йому плід виноградника. Ті схопили його раба, вони побили його, ще трохи – і вони вбили б його. Раб прийшов, він розповів своєму пану. Його пан сказав: Можливо, вони його не впізнали (в оригіналі: Можливо, він їх не впізнав). Він послав іншого раба. Працівники цього побили. Тоді господар послав свого сина. Він сказав: Можливо, вони посоромляться мого сина. Ці працівники, коли довідалися, що він спадкоємець виноградника, схопили його, вони вбили його. Той, хто має вуха, хай чує!

70. Ісус сказав: Покажи мені камінь, що його будівельники відкинули! Він – наріжний камінь.

71. Ісус сказав: Той, хто знає все, потребуючи самого себе, потребує всього.

72. Ісус сказав: Блаженні ви, коли вас ненавидять і переслідують вас. І не знайдуть місця там, де вас переслідували.

73. Ісус сказав: Блаженні ті, яких переслідували в їхньому серці; це ті, що пізнали Отця в істині. Блаженні голодні, бо черево того, хто бажає, буде насичене.

74. Ісус сказав: Коли ви породжуєте це в собі, те, що маєте, врятує вас. Якщо ви не маєте цього в собі, то, чого ви не маєте в собі, умертвить вас.

75. Ісус сказав: Я зруйную цей дім, і немає нікого, хто зможе збудувати його ще раз.

76. [Якийсь чоловік сказав] йому: Скажи моїм братам, щоб вони поділили речі мого батька зі мною. Він сказав йому: О людина, хто зробив мене тим, хто ділить? Він повернувся до своїх учнів, сказав їм: Нехай я не стану тим, хто ділить!

77. Ісус сказав: Жнива рясні, а працівників мало. Просіть же пана, щоб він послав працівників на жнива.

78. Він сказав: Господи, багато довкола джерела, але нікого немає в джерелі.

79. Ісус сказав: Багато хто стоїть перед дверима, але єдині ті, що увійдуть до шлюбного палацу.

80. Ісус сказав: Царство Батька подібне до торговця, що має товари, що знайшов перлину. Цей торговець мудрий: він продав товари (і) купив собі одну перлину. Ви також - шукайте його скарб, який не гине, який залишається там, куди не проникає міль, щоб з'їсти, і де не губить черв'як.

81. Ісус сказав: Я - світло, яке на всіх. Я все: все вийшло з мене і все повернулося до мене. Розрубай дерево, я - там; підніми камінь, і ти знайдеш мене там.

82. Ісус сказав: Чому ви пішли в поле? Щоб бачити очерет, що коливається вітром, і бачити людину, що носить на собі м'який одяг? [Дивіться, ваші] царі та ваші знатні люди – це вони носять на собі м'який одяг і вони не зможуть пізнати істину!

83. Жінка в натовпі сказала йому: Блаженне черево, що виносило тебе, і груди, які вигодували тебе. Він сказав їй: Блаженні ті, що почули слово Отця і зберегли його в правді. Бо прийдуть дні, ви скажете: Блаженне черево, що не зачало, і грудей, що не дали молока.

84. Ісус сказав: Той, хто пізнав світ, знайшов тіло, але той, хто знайшов тіло, світ недостойний його.

85. Ісус сказав: Той, хто став багатим, нехай царює, і той, хто має силу, нехай відмовиться.

86. Ісус сказав: Той, хто поблизу мене, поблизу вогню, і хто далеко від мене, далеко від царства.

87. Ісус сказав: Образи є людиною, і світло, яке в них, сховане. В образі світла Отця він (світло) відкриється, і його образ прихований через його світло.

88. Ісус сказав: Коли ви бачите вашу подобу, ви радієте. Але коли ви бачите ваші образи, що сталися до вас, - вони не вмирають і не є - наскільки велике ви перенесете?

89. Ісус сказав: Адам походить від великої сили та великого багатства, і він недостойний вас. Бо... смерті.

90. Ісус сказав: Лисиці мають свої нори, і птахи мають свої гнізда, а Син людини не має місця, щоб схилити свою голову і відпочити.

91. Ісус сказав: Нещасливе тіло, що залежить від тіла, і нещасна душа, яка залежить від них обох.

92. Ісус сказав: Ангели приходять до вас і пророки, і вони дадуть вам те, що ваше, і ви також дайте їм те, що у ваших руках, і скажіть собі: Якого дня вони приходять, і беруть те, що належить їм?

93. Ісус сказав: Чому ви миєте всередині чаші і не розумієте того, що той, хто зробив внутрішню частину, зробив також зовнішню частину?

94. Ісус сказав: Прийдіть до мене, бо ярмо моє - благо і влада моя лагідна, і ви знайдете спокій собі.

95. Вони сказали йому: Скажи нам, хто ти, щоб ми повірили в тебе. Він сказав їм: Ви відчуваєте обличчя неба та землі; і того, хто перед вами, - ви не пізнали його; і цей час - ви не знаєте, як випробувати його.

96. Ісус сказав: Шукайте і ви знайдете, але ті, про які ви запитали мене в ті дні, я не сказав вам тоді. Тепер я хочу сказати їх, і ви не шукаєте їх.

97. Не давайте того, що святе, собакам, щоб вони не кинули це в гній. Не кидайте перлів свиням, щоб вони не зробили це.

98. Ісус сказав: Той, хто шукає, знайде, і той, хто стукає, відкриють йому.

99. [Ісус сказав:] Якщо у вас є гроші, не давайте на зріст, але дайте... від кого ви не візьмете їх.

100. Ісус [сказав:Царство] Батька подібно до жінки, яка взяла трохи закваски, [поклала] це в тісто (і) розділила це у великі хліби. Хто має вуха, хай чує!

101. Ісус сказав: Царство [Отця] подібне до жінки, яка несе посудину, повну муки, і йде дорогою, що віддаляється. Ручка судини розбилася, борошно розсипалося за нею на дорозі. Вона не знала (про це), вона не зрозуміла, як діяти. Коли вона досягла свого будинку, вона поставила посудину на землю і знайшла його порожнім.

102. Ісус сказав: Царство Батька подібне до людини, яка хоче вбити сильну людину. Він витяг меч у своєму домі, він устромив його в стіну, щоб дізнатися, чи буде рука його міцна. Тоді він убив сильного.

103. Учні сказали йому: Твої брати та твоя мати стоять зовні. Він сказав їм: Ті, що тут, що виконують волю мого Батька, – мої брати та моя мати. Вони ті, що увійдуть у царство мого Батька.

104. Ісусові показали золотий і сказали йому: Ті, хто належить Цезареві, вимагають від нас подати. Він сказав їм: Дайте Цезареві те, що належить Цезареві, дайте Богові те, що належить Богові, і те, що моє, дайте це мені!

105. Той, хто не зненавидів свого батька та свою матір, як я, не може бути моїм [учнем], і той, хто [не] полюбив свого [батька та] свою матір, як я, не може бути моїм учнем. . Бо моя мати... але справді вона дала мені життя.

106. Ісус сказав: Горе їм, фарисеям! Бо вони схожі на собаку, який спить на годівниці бугаїв. Бо вона й не їсть і не дає їсти бикам.

107. Ісус сказав: Блаженна людина, яка знає, в яку пору приходять розбійники, так що він встане, збере... і підпереже свої стегна, перш ніж вони прийдуть.

108. Вони сказали йому: Ходімо, помолимося сьогодні і постимося. Ісус сказав: Який же гріх, який я вчинив чи якому я піддався? Але коли наречений вийде з палацу шлюбного, тоді нехай вони постять і нехай моляться!

109. Ісус сказав: Той, хто пізнає батька та матір, його назвуть сином блудниці.

110. Ісус сказав: Коли ви зробите двох одним, ви станете сином людини, і, якщо ви скажете горе: зрушись, вона переміститься.

111. Ісус сказав: Царство подібне до пастуха, у якого сто овець. Одна з них, найбільша, заблукала. Він залишив дев'яносто дев'ять і почав шукати одну, поки не знайшов її. Після того, як він попрацював, він сказав вівці: Я люблю тебе більше, ніж дев'яносто дев'ять.

112. Ісус сказав: Той, хто напився з уст моїх, стане як я. Я також, я стану ним, і таємне відкриється йому.

113. Ісус сказав: Царство подібне до людини, яка має на своєму полі таємний скарб, не знаючи про нього. І він не знайшов до того, як помер, він залишив його своєму синові. Син не знав; він отримав це поле (і) продав його. І той, хто купив його, прийшов, розкопав і знайшов скарб. Він почав давати гроші під відсотки [тим, кому] він хотів.

114. Ісус сказав: Той, хто знайшов світ і став багатим, нехай відмовиться від світу!

115. Ісус сказав: Небеса, як і земля, згорнуться перед вами, і той, хто живий від живого, не побачить смерті. Бо (?) Ісус сказав: Той, хто знайшов самого себе, світ недостойний його.

116. Ісус сказав: Горе тій плоті, що залежить від душі; горе тій душі, що залежить від плоті.

117. Учні його сказали йому: Якого дня царство приходить? (Ісус сказав): Воно не приходить, коли чекають. Не скажуть: Ось тут! - Або: Ось, там! - Але царство Батька поширюється землею, і люди не бачать його.

118. Симон Петро сказав їм: Нехай Марія піде від нас, бо жінки недостойні життя. Ісус сказав: Дивіться, я направлю її, щоб зробити її чоловіком, щоб вона також стала духом живим, подібним до вас, чоловікам. Бо всяка жінка, що стане чоловіком, увійде до царства небесного. Євангеліє від Хоми.

Клініка Олега Вячеславовича
Клочко у м. Київ
м. Київ, Голосіївський проспект 48
Клініка Клочко Олега Вячеславовича
кліника Клочко Київ
Клініка у Запоріжжі
м. Запоріжжя, вул. Новокузнецька 15а
Клініка Олега Вячеславовича Клочко
Вхід кліника Клочко м. Запоріжжя
Розробка сайту - EFFECTIVE-studio ©

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mysqli' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: