Клініка у Запоріжжі

Адреса: м. Запоріжжя, вул. Новокузнецька 15а

+38 (050) 341-54-54
+38 (098) 177-71-07

Клініка Клочко у м. Київ

Адреса: м. Київ, Голосіївський проспект 48

+38 (050) 100-54-54
+38 (098) 093-73-03

Меню

Як кинути пити самостійно...

Сьогодні людство живе у добу фармакологічної війни. Всередину організму вводяться шкідливі програми споживання товарів, викликають звикання (алкоголь, тютюн). Боротьба за ресурси перейшла у приховану форму: всередину мозку, як у комп'ютер, вводиться фармакологічний вірус (алкоголь, тютюн), викликаючи у споживача розслаблення, підпорядкування, нав'язливу алкогольну чи тютюнову залежність.

Ці віруси споживання вводять у центр самозадоволення.

Релігії дають визначення, що нав'язливе самозадоволення – це бісів. Є також алкогольні біси, які приходять ззовні та у вигляді вірусних програм керують людиною. Вони у вигляді алкоголю та тютюну проникають у центри самозадоволення індивіда та змінюють структуру особистості. В результаті людина не може критично оцінювати і контролювати своє життя та гроші, і поступово перетворюється на зомбі. Тепер він раб корпорацій, які продають ілюзію (тютюн, алкоголь).

Таким чином відбувається природний відбір: слабкий не повинен вижити.

Насправді всередині людини закладено величезну кількість задоволень, які дано їй у борг від її предків - це центри: любові та щастя, радості та талантів, інстинктів та любові.

Центри людини викидають коктейль різних власних речовин задоволення, які закріплюють поведінку, закладену генетично: любов до партнера, дітей, роботи та ін. Коли людина порушує гармонію та спрямовує любов на себе, виникають оборотні проблеми, які усуваються психологами, психотерапевтами. Але якщо внутрішня ілюзія самозакоханості набирає сили, людину досить легко перевести на шлях вживання алкоголю, цигарок, наркотиків, що веде до смерті. Виникають порушення поведінки, що переростають у хвороби: алкоголізм, тютюнова залежність, ігроманія.

Пацієнт сам намагається протистояти світовим корпораціям, які контролюють інформаційні ресурси, кіноіндустрію, рекламу. Наша роль: допомогти людині вистояти в цій битві і виконати свою місію – захистити та прогодувати себе, свою сім'ю та дітей.

Наша мета: за згодою пацієнта стерти шкідливу програму та активізувати генетичні центри, які призводять до повноцінного задоволення; повністю прибрати фармакологічну залежність і потяг, допомогти розірвати замкнене коло нав'язливої ​​поведінки.

Кожен вид залежності має свої фармакологічні особливості та потребує індивідуального підходу. Перше вживання алкоголю та тютюну викликає ефект розгальмування та розслаблення, що людиною сприймається як самозадоволення, нагорода, що підкріплює хибну поведінку. Те, що це отрути, він знає, але критично проаналізувати свою поведінку вже не в змозі. Ці отрути руйнують його життя: здоров'я, щастя, сім'ю. Людина замінює переживання величезної сили (любов, спілкування) на слабке тимчасове розслаблення (сп'яніння, одурманювання). За це він віддає свій ресурс: гроші, здоров'я, насолоди. Людина на «гачку», вона стала залежною і ресурс задоволення тепер спрямований не на дружину, дітей, себе, а обман, сформований алкогольними та тютюновими корпораціями, яким він віддає свої гроші.

Чи тварина я тремтяча?

Людство стало менш жорстоким. Під час справжньої війни є елемент несправедливості: зазвичай гинуть кращі, хоробріші, сміливіші, гідні. Під час фармакологічної війни гинуть ті, хто не вміє любити оточуючих, хто не хоче розумітися на тому, що відбувається, захищати свої інтереси. Людина, яка любить не лише себе – може називатися людиною з великої літери. Коли ж індивід напивається до безпам'ятства, його дратують близькі або він підніме на них руку, то він уже схожий не на людину, а на тварину.

Тому алкоголік + етиловий спирт = тварина. .

Корпорації намагаються повільно використовувати залежну людину: забирають її матеріальні цінності, послаблюють її, а її дітей, перетворюють на таких же рабів. Не рідкісна картина, коли тато п'є, а син вживає наркотики.

Таким чином, точиться боротьба з перенаселенням на планеті. Але кожна людина має свою місію: продовження і захист свого роду. А сьогодні замість воїнів, які захищають свої сім'ї, з'являються пияки та алкоголіки, тобто раби.

По-справжньому вільною стає та людина, яка знаходить джерело любові у своєму серці. За рахунок цього джерела, він не тільки віддає іншим турботу та любов, а й сам отримує величезну кількість справжніх життєвих насолод. Він стає справді живим. Своєю любов'ю він світить оточуючим, стає людиною світла.

У клініці Клочко Вам допоможуть повністю стерти потяг до алкоголю, а методами кодування (гіпнозу), рідкої підшивки, лазерного кодування зроблять жорсткий протиалкогольний бар'єр, але кожен сам відновлює чи формує наново: любов до партнера, дітей, роботи…

Клініка Олега Вячеславовича
Клочко у м. Київ
м. Київ, Голосіївський проспект 48
Клініка Клочко Олега Вячеславовича
кліника Клочко Київ
Клініка у Запоріжжі
м. Запоріжжя, вул. Новокузнецька 15а
Клініка Олега Вячеславовича Клочко
Вхід кліника Клочко м. Запоріжжя
Розробка сайту - EFFECTIVE-studio ©

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mysqli' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: