Клініка у Запоріжжі

Адреса: м. Запоріжжя, вул. Новокузнецька 15а

+38 (050) 341-54-54
+38 (098) 177-71-07

Клініка Клочко у м. Київ

Адреса: м. Київ, Голосіївський проспект 48

+38 (050) 100-54-54
+38 (098) 093-73-03

Меню

Відповіді на питання або теми, які хвилюють підписників у фейсбуці

Профіль Доктора Клочко О.В. на Facebook

Роздвоєння особи при прийомі алкоголю

Усі люди дуже бояться збожеволіти. Але є м'яке божевілля. Його викликає слабий транквілізатор: алкоголь. У людини є гармонійна структура особистості. Людина виробляє та накопичує енергію любові, а потім переносить на інших. Так формується найвища форма задоволення — щастя. Кожен є вільною людиною. Для бізнесу споживання потрібно ввести людину у залежний стан і сформувати усередині кожної людини паразитуючу особистість, яка буде фармакологічно залежною від алкоголю. Спочатку у суспільній думці формується міф, що потрібно не накопичувати енергію любові для інших, а вкрасти її, за допомогою алкоголю, зламати свою особу і сформувати іншу особу — алкогольного біса, який періодично споживає алкоголь для підтримки своєї сили. Красти у себе кохання і приносити алкогольним фірмам дохід, це є основна мета сформованого паразита у середині людини. Роздвоєння людини це коли вона ще періодично усвідомлює, що потрібно кинути пити, що це якесь алкогольне наведення. Наступний крок, це коли людину повністю підкоряє алкогольна особистість. І їй вже не потрібно лікуватись. І прийом будь-яких доз алкоголю це норма. І вже немає людини. Є алкогольне зомбі без особистості і любові. Не пропустіть момент, коли ще можливо звернутися до лікаря і знищити алкогольну залежність спільними зусиллями. Або вона непомітно знищить вашу особистість. І замість того щоб кохати близьких або стати на цей шлях, ви віддаєте гроші алкогольним фірмам, смокчете пляшку і залишаєте ближніх без вашої любові та захисту. Можете зателефонувати з бажанням позбавитись усередині себе від алкогольного паразита.

Що зводить людину з розуму? Що знищує основні цінності кожної особистості? Що робить це непомітно? Звісно це алкоголь.

Людина має енергію бажань, думок та дій. Алкоголь знищує ваші бажання, думки та дії. Він руйнує Вашу любов, бажання працювати, ви маєте тільки алкогольне неадекватне сп'яніння. Та ще формується патологічна алкогольна особистість, яка потихеньку розщеплює вашу психіку і зводить з розуму. А потім всередині вас є тільки алкогольний паразит, який маніпулює вами. Ось так ви втрачаєте розум, близьких, гроші, працю. Зупинить це. Ми допоможемо Вам повернути своє життя і свободу. Три дні не приймайте алкоголь. Лікування за 1 сеанс. За вашим бажанням.

Хибні варіанти релаксу

Кожна людина має дуже багато сценаріїв інстинктивного релаксу, так і сформованого за життя. Задоволення від: їжі, втамування спраги, кохання, занять спортом, улюбленого хобі та багато інших, які не втручаються в структуру особистості. А як пристрастити людину до того, що потрібно продати. Тільки через фармакологічну залежність, або психологічне навіювання. Наркотики формують дуже сильну фармакологічну залежність, алкоголь слабкішу, а у тютюнопаління ще менша. Тому дуже шкідливі тютюнопаління і алкоголь просувають ніби то, як релаксанти. Фактично з кожного фільму або прихованої реклами навіюється бажання отримати релакс від смоктання алкоголю або сигарети. Вас очікує омана, психічне зомбування, та багато хвороб і порожні кишені. Це диявольський релакс за рахунок вашого здоров'я. Бережіть та любить себе та близьких. Майте природний релакс. Кидайте палити та приймати алкоголь. Телефонуйте, ми збережемо Вам час і швидко допоможемо стерти шкідливі звички. Ви повернете собі справжній релакс та справжнє життя.

Тому що ми вільні...

Замість залізних кайданів рабовласники винайшли фармакологічні кайдани, це алкоголь та тютюн. Нам дуже не вистачає грошей. За рік на тютюнові забаганки людина витрачає від 30000 до 50000 грн. Алкоголь робить людину зомбованою і провокує неадекватні вчинки, і будь-яка халепа призводить  не тільки до великих фінансових втрат, та також до втрат: здоров'я, сім'ї, водійських прав або автомобіля, життя. Вас не просто ошукують і наносять непоправну шкоду, а й збагачуються на Вас. Але пам'ятайте ми вільні. Збирайте дух своєї волі та кидайте ці огидні звички самостійно.
Немає на це часу, ви дуже зайняті приходьте до нас і ми допоможемо звільнитися від алкогольної або тютюнової залежності за 1 сеанс. Пам'ятайте, кожен з нас це особистість, а точніше вільна особистість, вільна від алкоголю та сигарет.

Бажаєте щастя? Що Вам для цього потрібно?

Бути самим собою. Жити по любові. Головне любити інших більше ніж себе. Робота цікавіша ніж хобі, або останнє перейде у роботу. Майте цілі не тільки для себе, але і для інших. Майте свою картину майбутнього. Вмійте чекати та накопичувати енергію. Це формує любов. Не ведіться на дурні заклики постійно розслаблятися. Концентруйтеся на живих людях, на важливих справах. Віддаючи любов ви вже наповнені щастям. Ви джерело щастя...

Як допомогти чоловіку звільнитись від алкоголю

Алкоголь, як спрут захоплює бажання чоловіка. Він мріє не про любов до дітей, кохання до жінки, або розвитку себе у роботі. Ні. Тепер за нього буде мріяти алкогольний спрут, а також думати та діяти. Не потрібна ні жінка, ні дитина, ні робота, а тільки одурманення від сп'яніння. Спруту це подобається. Тому кожна жінка веде боротьбу за чоловіка, який вміє кохати, проти алкогольного диявола. Потрібно довести чоловіка до лікаря, який допоможе позбавитись від алкогольної залежності. Можливо спочатку привести партнера у тверезому стані на консультацію. А потім лікар призначить йому лікування на певний день і годину. Завжди потрібно супроводжувати пацієнта.

Моє ставлення до пацієнта

Кожна людина народжується вільною, з особливим талантом та  призначенням. Втручатися в особистість клієнта не потрібно для гарного лікування. Потрібно стерти чужорідну тягу до алкоголю та цигарок та зробити бар'єр. І людина успішно повертається до свого життя. Це як ліквідувати чужий вірус у комп'ютері та встановити антивірусну програму, не торкаючись інших програм. Така праця лікаря потребує професійності та правильного комбінування методами лікування. Чудо у праці доктора повинно бути непомітним.

Психоаналіз у моїй практиці

Кожна людина має свій план життя та способи досягнення. Плани у всіх оптимістичні, кульгає виконання. Часто через непорозуміння справжніх своїх потреб та бажань партнера. Навіть якщо розділити людину на чуттєву та духовну, то вже виникають протиріччя. А партнер теж має і дух, і душу. А різне ставлення до дітей чи роботи. Як знайти гармонію у стосунках? Як знайти підхід до партнера? Є прості дії та вчинки, що працюють на Вас. Але як вичленувати головне? Як швидче досягти результату? Як рухатись вперед маючи масу протиріч? Психоаналіз допомагає визначити пріоритети і показує простоту досягнення мети. Але дії робите ви. Ви вільна людина. Психоаналіз робить Вас сильнішим, та допомагає краще розуміти себе та інших. А хто поінформований, той і досягає цілей. Я волію в психоаналізі наголошувати жити по любові. Любити треба вміти. Це мистецтво. І кожен малюю свою картину життя...Психоаналіз це дзеркало, де ви можете побачити себе та інших об'єктивно з різних боків, що викликає усвідомлення, а потім і досягнення Ваших цілей. Спробуй подивитись у дзеркало. Запис на сеанс 0501005454.

Де щастя?...

Багато людей дуже рідко відчувають щастя і радість. Чому? Тому що живуть без любові. Є дух любові до: роботи, коханої людини, дітей та ближніх, хобі... І всі ці духи любові витісняються духами паразитами: алкогольним, тютюновим, наркотичним. Точніше це біси. Біс алкогольний, тютюновий,  ігроманії... На здорове, но розслаблене людство   йде нищівна атака на знищення любові, а потім і людей, які трансформуються у зомбі. Ми допомагаємо Вам боротися за людяність та любов до життя. Знищення залежності від алкоголю та тютюнопаління за 1 сенс. Від Вас потрібно тільки зробити вибір, що Ви за любов до життя, Ви за щастя.

Стрес та шкідливі звички

Пристрасть до алкоголю та сигарет не пов'язана зі стресом, так як це фармакологічна залежність. Вона руйнує природні шляхи задоволення. Формується фармакологічна залежність, що дозволяє продавати вам отрути під виглядом розслаблюючих речовин (етиловий спирт, тютюн). Ці речовини руйнують ваше здоров'я та прокладають колію у вашому мозку, нищачи центри кохання, інстинкти, таланти, спотворюючи структуру вашої особистості. Стреси це природна частина життя. Вони мають активувати та розвивати людину. Звичайно стреси можуть змусити відмовитись від деяких бажань і досягнень. Але потрібно знайти інші шляхи розвитку. А курити та пити при стресі безглуздо. Потрібно діяти.

Як відбувається підтримка після лікування від алкогольної залежності

У 100 процентів пацієнтів стирається потяг до алкоголю і є безкоштовна підтримка упродовж періоду кодування. Після закінчення строку лікування потяг теж буде відсутній. Немає залежності від лікаря і після лікування.
Загальна ефективність лікування 95 процентів. При зриві оплачується 50 процентів ціни і повністю повторюється лікування. Таких 5 процентів. Вони перелікуються і повертаються до повноцінного життя.

Можливо вилікувати 100 процентів пацієнтів з алкогольною залежністю?

Ні це неможливо. Тому що людина є вільною і сама приймає рішення. Коли у людини сформована алкогольна залежність, то усередині здорової особистості формується патологічний алкогольний центр, який керує людиною. Це алкогольне збочення теж має елемент свободи. Тому алкогольний паразит керує і волею людини та протидіє лікуванню. Тому добра воля пацієнта до лікування дуже важлива.
Доктор Клочко О.В. на Facebook
Клініка Олега Вячеславовича
Клочко у м. Київ
м. Київ, Голосіївський проспект 48
Клініка Клочко Олега Вячеславовича
кліника Клочко Київ
Клініка у Запоріжжі
м. Запоріжжя, вул. Новокузнецька 15а
Клініка Олега Вячеславовича Клочко
Вхід кліника Клочко м. Запоріжжя
Розробка сайту - EFFECTIVE-studio ©

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mysqli' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: