Клініка у Запоріжжі

Адреса: м. Запоріжжя, вул. Новокузнецька 15а

+38 (050) 341-54-54
+38 (098) 177-71-07

Клініка Клочко у м. Київ

Адреса: м. Київ, Голосіївський проспект 48

+38 (050) 100-54-54
+38 (098) 093-73-03

Меню

Кодування алкоголізму.

Для успішного лікування алкоголізму необхідно знати, як виникає алкоголізм.

Лікуванням алкоголізму займаються лікарі – наркологи. Усі знають, що алкоголізм потребує спеціалізованого лікування (Київ, Запоріжжя, Клініка Клочко: лікування алкоголізму, кодування, гіпноз, повне блокування тяги).

Алкоголізм - це наркотична залежність, пов'язана з постійним вживанням етилового спирту, при цьому ступінь розведення спирту не має особливого значення. На думку не варто виділяти особливі види алкоголізму (залежність від горілки, вина чи пива). Важлива кількість етилового спирту, що надійшов в організм.

Етиловий спирт у малих дозах - це транквілізатор, у великих – отрута.

Всі транквілізатори розгальмовують і розслаблюють питущого, самі по собі веселощів не викликають.

За рахунок розгальмування та розслаблення алкоголь захоплює контроль над усіма центрами задоволення. Енергія центрів спраги, харчового, статевого витрачається формування нового центру сп'яніння, який приносить ніякого задоволення, а просто знімає напруженість. Насправді алкоголь обманним шляхом забирає енергію нормальних центрів людини та виснажує їх. У результаті центри блокуються, людина перестає отримувати повноцінні насолоди. Наприкінці алкогольного божевілля приходить лише мізерне сп'яніння зі злісністю та депресією.

У початковій стадії алкоголізму центри задоволення людини ще намагаються чинити опір, виникає конфлікт інтересів, потім настає патологічний потяг до алкоголю. У цей час усі центри, окрім алкогольного, вже пригнічені. Насолода приходить тільки через спиртне, але воно дуже маленьке. Тому доводиться пити все більші дози до білої гарячки. Клініка Клочко: лікування алкоголізму, кодування, гіпноз, повне блокування тяги. Київ, Запоріжжя.

Щоб правильно лікувати хворих на алкоголізм (кодувати, проводити гіпноз, лазерне лікування) необхідно точно знати, як саме формується алкогольна залежність. На відміну від наркотичних речовин, які відразу викликають звикання та нав'язливий прийом, етиловий спирт переробляється печінкою та всім організмом пацієнта до нейтральних речовин. Поки це відбувається, людина є помірно-питущою. Довготривале вживання алкоголю, одноразовий прийом неякісного алкогольного напою, перенесені захворювання печінки викликають порушення переробки алкоголю і як результат – алкоголізм.

Тепер етиловий спирт переробляється до кінця лише за умови введення нової порції напою: виникають запої (похмілля, яке завжди супроводжує запій), залежність від алкоголю, дози випитого ростуть. Далі настає руйнація захисту мозку, отруйні алкогольні речовини надходять у нервову систему, порушується поведінка людини: виникає агресія, провали в пам'яті, неадекватні реакції. Потім приходить порушення сну, і, як наслідок, біла лихоманка. Людина буквально божеволіє.

Стадії алкогольного помутніння розуму

Багато алкоголіків вважають себе помірно-питущими, вони не усвідомлюють, що повільно божеволіють.
  • Перший рівень божевілля алкоголіка:  віддавати гроші алкогольним фірмам, а не своїй сім'ї.
  • Другий рівень : любити не партнера, дітей, роботу, а пляшку.
  • Третій рівень божевілля: вже немає навіть власних слабкостей. Залежність одна – алкогольна.
  • Четвертий рівень : людина божеволіє, настає біла гарячка.

Як алкоголь руйнує організм?

У звичайному житті всі центри людини (спраги, голоду, любові, турботи про близьких), які визначають її поведінку, повинні досягти своєї мети та розрядитися. Щоб отримати позитивні емоції, людина має випити води, поїсти, зайнятися спортом, попрацювати, виявити турботу щодо близьких. Натомість після прийняття алкоголю виникає розгальмовування та відчуття того, що людина вже все це зробила, всього досягла. Цей ілюзорний ефект досягнення мети триває недовго (2-3 години), потім потрібна чергова доза спиртного, щоб знову обдурити людину, що вона чогось досягла.

Неадекватність поведінки алкоголіка проявляється грубістю, агресією до близьких людей, дурною поведінкою у стані сп'яніння та ін. Після того, як печінка перестає нейтралізувати алкогольні отрути, у мозку формується алкогольний центр, який потребує постійного прийому спиртного та самозадоволення від нього. Тому будь-яке лікування алкоголізму має бути спрямоване на стирання алкогольного центру та фармакологічне блокування алкогольних рецепторів, які, як спрут, обплутують весь мозок людини, тому в Клініці Клочко для лікування алкоголізму використовують кодування, гіпноз, лазерне кодування, повне блокування тяги у Києві та Запоріжжі.

Як доктор Клочко допомагає позбутися алкогольної залежності

У Клініці Клочко проводиться психологічна корекція для стирання психологічної залежності від алкоголю та активації власного духовного центру, який є джерелом всіх задоволень. Тому після лікування алкоголізму у пацієнта виникає відчуття, що минуло якесь наслання, його пам'ять і душа звільнилися, виникла величезна внутрішня життєва активність, що говорить про відновлення власних центрів задоволення, щастя, кохання.

П'ючі пацієнти некритичні до свого стану, рідко хтось приходить до лікаря самостійно закодуватися від алкоголізму.
Гіпноз, кодування, лазерне кодування, рідка підшивка проводиться для створення протиалкогольного бар'єру.

Ми прибираємо психологічну та фармакологічну залежність від алкоголю. Дуже часто алкоголік не страждає ні силою волі, ні характером, ні розумом, вони лише тимчасово підпорядковані алкогольному центру. Якщо фармакологічно заблокувати алкогольні рецептори та зруйнувати алкогольний центр, то пацієнт повністю одужує. Людина стає вільною, оживають її справжні, природні потреби, вона починає покращувати своє життя.

Після закінчення терміну кодування людина може не пити і далі, потяг до алкоголю не буде для цього потрібно постійно говорити чарівне слово "Ні" алкоголю.

Ні – алкоголю, ні – товаришам по чарці. Звільнена людина отримує величезний приплив енергії, любові, вона сама стає їх джерелом. Відновлюється особистість, яка вміє любити, піклуватися про інших та отримувати кохання у відповідь.
Київ, Запоріжжя.Клініка Клочко: лікування алкоголізму, кодування, гіпноз, повне блокування тяги.
Клініка Олега Вячеславовича
Клочко у м. Київ
м. Київ, Голосіївський проспект 48
Клініка Клочко Олега Вячеславовича
кліника Клочко Київ
Клініка у Запоріжжі
м. Запоріжжя, вул. Новокузнецька 15а
Клініка Олега Вячеславовича Клочко
Вхід кліника Клочко м. Запоріжжя
Розробка сайту - EFFECTIVE-studio ©

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mysqli' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: