Клініка у Запоріжжі

Адреса: м. Запоріжжя, вул. Новокузнецька 15а

+38 (050) 341-54-54
+38 (098) 177-71-07

Клініка Клочко у м. Київ

Адреса: м. Київ, Голосіївський проспект 48

+38 (050) 100-54-54
+38 (098) 093-73-03

Меню

Кинути курити легко?

Лікування куріння (нікотинової залежності):
як кинути палити за допомогою лікаря
Найкращий спосіб кинути палити – ніколи не починати. Але якщо це вже сталося, курите ви не час від часу, а регулярно, тобто залежність виникла. Як позбутися нікотинової залежності в Запоріжжі та Києві якось і назавжди? Намагатися зробити це самому або звертатися до клініки, де лікар кодує від куріння в Запоріжжі та Києві – вирішувати вам.


Як кинути палити?

Краще кинути купити у клініці Клочко!

«Кинути курити легко!» - обіцяють назви розкручених книг. Але будь-який курець зі стажем розповість вам, яке це борошно, терпіти без цигарок, навіть якщо твердо вирішив покінчити з нікотинової залежністю. Якщо ви до кінчиків нігтів розумієте, що ви хочете позбавитися спруту, що п'є ваше здоров'я, красу і гроші, а самостійні зусилля не приносять результату, шукайте хорошу клініку, де вам допоможуть кинути палити.

Куріння – це хвороба, найпоширеніший вид наркоманії. Ми часто бачимо курців, хоча вони самі рекомендують пацієнтам кидати курити. Виходить, знання не допомагають кинути палити!

Наведемо трохи статистики:

При згорянні тютюну утворюється близько 2000 різних речовин, з яких 200 шкідливих (ціаніди, миш'як, синильна кислота, формальдегіди, окис вуглецю), а 30 взагалі радіоактивні (полоній, свинець, вісмут). За допомогою куріння вирішується проблема перенаселення планети: несвідомі особини, які вірять у зовнішні задоволення, не усвідомлюють наслідків своїх дій, виключаються з життя (страждає на смертельні захворювання) і не беруть участь у її продовженні (надаючи імпотенцію і генні мутації). Доведено, що викурюючи від 1 сигарети, не кажучи вже про 1-2 пачки, у жінок пошкоджуються яйцеклітини, які закладені при народженні і чекають на момент дозрівання, а у чоловіків відбувається пошкодження клітин, з яких утворюються сперматозоїди. Тому навіть у людини, яка кинула палити, можуть бути пошкодження в клітинах на генетичному рівні.
 

З історії нікотинової залежності

З XV століття європейцям за допомогою алкогольних напоїв вдалося завоювати землі Америки. У тубільців був відсутній ген, відповідальний за переробку спирту, майже миттєво виникала залежність від «зеленого змія». Але і Нове Світло в боргу не залишилося, він помстився Старому: подарував іншу смертельну звичку - тютюнопаління.

На початку своєї подорожі країнами Європи тютюн вважався лікувальним засобом від головного болю та втоми. Тепер думка про неї кардинально змінилася. Багато хворих курців позиваються до тютюнових компаній і виграють позови. Доведено, що у сигаретах немає речовини, що викликає задоволення. У 70-80 роках були виграні справи, в яких юристи та медики довели, що куріння викликає рак, у 80-90 роках та ж доля спіткала зв'язок між тютюном і серцево-судинними захворюваннями, до 2000 року було доведено нерозривний зв'язок імпотенції та куріння. Наразі юристи, об'єднавшись із медиками, довели вплив нікотину на генні зміни та вроджені потворності у дітей. Тому на пачках почали друкувати зображення дітей із зовнішніми генетичними змінами.
 

Як позбутися нікотинової залежності?

Багато курців не кидають палити навіть побачивши муки і почувши крики, що корчиться в болях хворого на рак, який вимовляє у лікарів сильнодіючий наркотик, щоб на недовгий період забути про біль і заснути.

Курити кидають з інших причин

Ті, хто продовжують потурати своїй залежності і не шукають способів кинути палити, виправдовують себе, тим що за життя в наших містах з їхньою екологією шкода цигарок незначна. Однак вони завдають подвійного удару по своєму організму. І – однозначно – їхнє життя буде коротшим і менш якісним, ніж у колег, що не палять.

Одні курці розуміють, що вони потрапили на гачок виробників сигарет і тепер хочуть здобути волю і зірватися з нього. Хтось жахнувся, підрахувавши щорічні суми, які він витрачає на цигарки, інших здивувало здоров'я, задишка, проблеми з судинами.
 

Всім, хто кидає палити, планує кодуватися від куріння
слід запам'ятати кілька простих правил:

Правило №1.  Як кинути палити.
У сигаретах (сигарах, трубочному тютюн) немає речовин задоволення. Почуття задоволення, заспокоєння, розслаблення виникає від смоктального рефлексу (як у немовляти, що смокче материнські груди).

Правило №2.  Як кинути палити. Є два типи тютюнової залежності:

  • психологічна - слабка, коли хворий може позбутися куріння самостійно або у психолога;
  • фармакологічна – сильна фізіологічна залежність від нікотинової кислоти, позбутися якої можна лише за допомогою медичних препаратів у спеціалізованій клініці.


Якщо самостійно кинути палити не вийшло, не докоряйте і не обзивайте себе безвольним і слабким. У різних людей різна чутливість та міра звикання.
 

Як кинути палити методом доктора Клочко

Доктор Клочко Олег Вячеславович запатентував рішення, як позбутися тютюнової залежності у Запоріжжі та Києві (Україна) для людей із фармакологічною формою залежності.

Людям із слабкою (психологічною) залежністю можуть допомогти книжки на кшталт «Як легко кинути курити». Фармакологічний спосіб лікування тютюнопаління полягає у введенні внутрішньом'язово-спеціальної речовини – блокатора, який припиняє роботу рецепторів, що відповідають за потяг до тютюну.

Суть процесу у наступному: нікотинова кислота, чи вітамін РР, виробляється у людини. Власний вітамін РР є правосторонньо-обертовим ізомером, синтезується в організмі і має тривалий термін дії. Вона допомагає адаптуватися до стресу, заспокоїтися, розслабитись. У некурців вітамін РР виділяється у великій кількості і живе від 1-го дня до 1-го місяця, джерелом для синтезу є звичайна їжа.

При курінні з тютюну, що спалюється, в організм людини потрапляє вітами РР, який є дуже агресивним лівосторонньо-обертаючим ізомером, який повністю блокує синтез своєї нікотинової кислоти. Штучно внесена в організм нікотинова кислота має короткий термін дії і швидко руйнується через 20 - 40 хв., І нова доза надходить тільки з викуреною сигаретою. Тому курець тягнеться все за новою цигаркою. Він хоче підтримувати постійний рівень концентрації нікотинової кислоти в організмі.
 

Лікування тютюнопаління за методом доктора Клочко

Запропонований доктором Клочком метод лікування куріння – комплексний. Сукупність заходів, спрямовану заміщення куріння, викликає огиду до сигарет і зниження тютюнової залежності (абстиненції).

На першому етапі позбавлення від куріння лікування лікар вводить блокатор, який зупиняє дію лівосторонньої нікотинової кислоти та відновлюється синтез власної – правосторонньої.

На другому етапі лікування тютюнової залежності кидає курити прописується мікстура за рецептами царської Росії - для полоскання рота та розвитку огиди до куріння. Смакові рецептори зазнають змін, після чого смак тютюну стає нестерпним.

Паралельно з другим етапом проводиться опосередкована психотерапія методом лазерного кодування. При ньому активізуються зони мозку, які відповідають за викид ендорфінів. Людина відчуває покращення настрою, приплив сил, починають працювати його власні центри задоволення.

Також для лікування тютюнопаління в кабінетах лікаря Клочко практикується апаратна дія на акупунктурні точки, покликана зруйнувати схему залежності в організмі. Куріння – це прописаний умовний рефлекс. Метод покликаний розірвати замкнене коло реакцій рефлексу, прибрати психологічну та фізичну залежність.

Час нових задоволень

Відмовтеся від сигарети заради себе та своїх дітей! Повернися до лав людей, гідних жити на землі і мати здорове потомство.

Знищте шкідливу звичку тютюнопаління, викресліть зі свого життя, звільніться від штучних насолод.

Настав час задуматися, зупинитися і
почати отримувати від життя справжні задоволення,
стати людиною, гідною життя, а
НЕ БУТИ РАБОМ ЗВИЧКИ!

 
Клініка Олега Вячеславовича
Клочко у м. Київ
м. Київ, Голосіївський проспект 48
Клініка Клочко Олега Вячеславовича
кліника Клочко Київ
Клініка у Запоріжжі
м. Запоріжжя, вул. Новокузнецька 15а
Клініка Олега Вячеславовича Клочко
Вхід кліника Клочко м. Запоріжжя
Розробка сайту - EFFECTIVE-studio ©

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mysqli' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: