Клініка у Запоріжжі

Адреса: м. Запоріжжя, вул. Новокузнецька 15а

+38 (050) 341-54-54
+38 (098) 177-71-07

Клініка Клочко у м. Київ

Адреса: м. Київ, Голосіївський проспект 48

+38 (050) 100-54-54
+38 (098) 093-73-03

Меню

Що робити, щоби чоловік кинув пити?

Що робити, якщо чоловік п'є щодня і втрачає людське обличчя?

Кожна жінка мріє, щоб її чоловік позбувся алкоголізму, а насправді спочатку він випиває у свята, потім по 2-3 дні не виходить із запою, а потім п'є щодня пиво, або – ще гірше – неякісні спиртні напої. Самозадоволення чоловіка алкоголем доводить його до божевілля.

Багато дружин миряться з тим, що чоловік п'є щодня лише тому, що він заробляє гроші на утримання сім'ї. Однак кожна у думках мріє допомогти чоловікові кинути пити. Оскільки самостійно змусити чоловіка кинути пити не виходить, необхідно звернутися до фахівця, щоб він виконав це завдання. Просто кричати на форумах: "Допоможіть, чоловік п'є!" мало.

Для лікування (кодування) алкоголізму необхідний кваліфікований спеціаліст, який має освіту нарколога, досвід роботи. Спочатку ви приходите на консультацію. Клініка Клочко: лікування алкоголізму, кодування, гіпноз, повне блокування тяги. Київ, Запоріжжя.

У Клініці Клочко напрацьовано спеціальну програму для проведення першої консультації. Ми вважаємо, що налаштувати пацієнта на порятунок від алкоголізму це наше завдання, а не дружини. Тим більше, що багато чоловіків сприймають поради дружини як приниження. Їм набагато легше порозумітися з лікарем. Натомість дружини можуть бути спокійними, тому що 95% пацієнтів після розмови з професіоналом налаштовуються на лікування.

Однак є моменти, які залежать лише від дружини.

Приклад із практики позбавлення алкоголізму.

Кабінет. Лікар. Чоловік і дружина. Розмова. Питання дружині: «Як ви вважаєте, чому чоловіки п'ють?». Відповідь дружини: Напевно, їм чогось не вистачає. Ось і п'ють, як цапи!». На запитання "Чого саме не вистачає?" дружина відповісти не може. Лікар пропонує свій варіант: "Понеділок, вівторок, середа у вас болить голова, четвер, п'ятниця - ви втомилися, а в суботу він прийшов п'яний, тому ви йому кажете, що нічого не буде". Чоловік киває головою і каже: Так. Лікарю, звідки ви знаєте?». Після цього триває розмова з чоловіком і пояснюється, що слов'янські жінки не терплять у особистих стосунках п'яного партнера, це викликає у них огиду. Дружини будуть уникати особистих стосунків. Тому чоловік повинен кинути пити і спілкуватися з дружиною, а не товаришами по чарці, які скаржаться, що «дружини їх не розуміють». Справжній чоловік сам налаштовує дружину на чудове спілкування – ніжністю та увагою. А іноді просто необхідно почекати кілька днів, щоб відчуття кохання було феєричним.

Кожна пара має прагнути взаєморозуміння в сім'ї.

На нашу думку, відучити чоловіка пити самій не вийде, тому що це хвороблива залежність, а не психологічна слабкість. Перше, що необхідно зробити під час консультації, це пояснити чоловікові, що він лікується не від пияцтва, а від алкоголізму, який спричинений поразкою печінки та нездатністю нормально переробляти алкоголь. І це назавжди! Людина з алкоголізмом, навіть якщо вона не п'є 20 років, може повернутися до тих самих запоїв, що були раніше, після першої випитої чарки. Кинувши пити, цінуйте результат лікування та не провокуйте своє здоров'я алкогольними отрутами.

Під час лікування (кодування) від алкоголізму протиалкогольний бар'єр ставиться від 2 до 5 років, тяга усувається повністю, це може тривати хоч до 30 років (якщо пацієнт не вживатиме алкоголь у жодному вигляді). Через 2-5 років пацієнт зміцнюється духовно і може утримуватись від алкоголю як завгодно довго.
Запоріжжя, Київ, Клініка Клочко: лікування алкоголізму, кодування, гіпноз, повне блокування тяги.

Висновок: алкоголізм виліковний.

Клініка Олега Вячеславовича
Клочко у м. Київ
м. Київ, Голосіївський проспект 48
Клініка Клочко Олега Вячеславовича
кліника Клочко Київ
Клініка у Запоріжжі
м. Запоріжжя, вул. Новокузнецька 15а
Клініка Олега Вячеславовича Клочко
Вхід кліника Клочко м. Запоріжжя
Розробка сайту - EFFECTIVE-studio ©

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mysqli' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: